• Call : +40 744 539 864, +40 723 337 827
08oct.
2017

Teatru de improvizatie pentru copii…si mici, si mari

Acest sfârșit de săptămână a fost plin de noutăți pentru noi. Am jucat pentru prima dată întru-un spațiu nou, Bistro Dorobanți, iar experiența a fost una foarte specială. Într-o sală mică, de numai 50-60 de locuri, ne-am înghesuit cu toții: copiii, părinții, bunicii și noi, actorii. În total contrast cu ploaia și frigul de afară, atmosfera din sală a fost atât de caldă și vibrantă încât ne-a luat și pe noi prin surprindere. Copiii nu se mai opreau din dat titluri, părinții le suflau la ureche ce nu aveau ei curajul să spună, ce să mai, a fost frumos tare. După spectacol, au rămas familiile să mănânce la bistro ( ciorbe, șnițele, cartofi copți, frigărui și minunatele prăjituri de casă) și tot locul acela avea un aer de ACASĂ. A fost un început de sezon minunat.
Vom juca din nou la Bistro Dorobanți sâmbătă, 21 octombrie de la ora 11.
Dar weekend-ul nu s-a terminat aici. Azi, duminică, am fost invitați de cei de la Teatrul de Animație Țăndărică să jucăm un spectacol pe scena lor. Sala frumoasă, băncuțele de lemn, acvariul cu pești, oamenii calzi și binevoitori de la partea tehnică, copiii din public și părinții lor ne-au făcut să ne simțim  minunat.
Vom reveni la Țăndărică vineri, 13 octombrie, ora 10 și duminică, 15 oct, ora 11.
Și, nu în ultimul rând, odată cu aceste prime spectacole, am început parteneriatul cu Itsy Bitsy FM. Veți auzi de Littleimpro în cadrul emisiunilor Itsy Bitsy Neața, iar în cadrul emisiunii Super Zapa veți putea cîștiga o invitație de 4 locuri la spectacolele noastre.
Puteți asculta Itsy Bitsy Fm direct pe site-ul nostru, www.littleimpro.ro, apăsînd butonul de ascultare din dreapta, sus.
E o toamnă bogată pentru noi și ne bucurăm.

Mulțumim!