• Call : +40 744 539 864, +40 723 337 827
28ian.
2018

Littleimpro nominalizati la „Liderii anului 2017 in Proiecte Culturale”

Teatrul de improvizatie pentru copii a început acum 3 ani… într-o bucătărie din Vatra Luminoasă. Unii desenau, alții scriau nume de trupă pe o hârtie, alții se gândeau la un animal care să se „pupe” cu o trupă de teatru de improvizație pentru copii. Nu prea știam ce urma să se întâmple, ce va funcționa sau cum va primi publicul un spectacol de teatru de improvizație pentru copii, dar, după fiecare întâlnire cu voi, cu fiecare spectacol, cu fiecare încercare reușită, dar mai ales cu cele nereușite, simțeam că suntem pe drumul cel bun. Încă testăm, încă ajustăm probe; uneori reușim, alteori nu, dar na’, e improvizație.

Unul dintre câștigurile spectacolului este că părinții/adulții își doresc să rămână în sală, deși ar putea să stea liniștiți la o cafea. Rămân pentru că le place, pentru că se bucură la fel de mult precum copiii lor de toate probele prin care trecem. Pentru ei, special, am introdus „Proba Părintelui”.

Acum, că am împlinit 3 ani, a venit și cadoul! În cadrul Galei Itsy Bitsy 2018 – Lideri pentru Liderasi, Littleimpro e nominalizat la categoria „Liderii anului 2017 in Proiecte Culturale”.

Ne bucură și ne onorează această nominalizare!

Noi suntem Littleimpro- teatru de improvizație pentru copii…și mici, și mari!

[layerslider id=”4″]