• Call : +40 744 539 864, +40 723 337 827
28ian.
2019
0
Rafaella cu ochelari

Littleimpro în Săptămâna Școlii Altfel

Dacă tot e ,,Școala Altfel”, păi, să fie altfel. Tot școală se cheamă, doar că e de improvizație. Iar apropo de teme, tema voastră principală e să ne provocați pe noi. Nu avem decor, nu avem scenariu, nu avem regizor, nu avem costume. Totuși, ceva avem! Avem nevoie de voi! Avem nevoie de cheful vostru de joacă, de ideile voastre pe care le vom pune împreună în practică, pentru că, da, la fiecare probă Littleimpro urcă pe scenă alături de noi unu, doi, trei, șapte dintre voi, în funcție de cerințele jocului. Ingredientul principal al spectacolului nostru este interacțiunea permanentă dintre noi și voi.

Venim noi în școala ta, nu-ți face griji! Ne aștepți în curtea școlii, ne conduci la locul faptei, care poate fi chiar clasa ta sau, dacă vrei, poți invita încă două, trei clase și ne mutăm în sala de festivități. Un amănunt tehnic ar fi că avem nevoie de-o priză. Prizăăăă??? Da, da pentru că nu suntem doar improvizatori actori, vine cu noi și-un improvizator muzical care trebuie să-și cableze orga.

Tot ce ai tu de făcut e să ne dai un telefon (0723337827/0744539864) pentru a stabili împreună detaliile. Sau lasă-ne numele, e-mail-ul și telefonul tău în formularul de mai jos și te contactăm noi.

Dacă venim și-n țară? Sigur că da. Până acum, în ,,Săptămâna Școlii Altfel”, am fost în  Buzău, Târgu Neamț, Vaslui etc.

A, și încă ceva legat de vârsta celor cărora ne adresăm. Experiența de până acum ne spune că vârsta perfectă ar fi de 7+, iar când spunem ,,+”, ne gândim până la elevii de liceu. La Târgu Neamț am jucat în fața a 350 de liceeni și experiența a fost bună, chiar foarte bună. Cum se poate ca un spectacol să fie potrivit atât pentru cei de 7 ani, cât și pentru cei de 17? Păi, sugestiile scenelor vin de la voi și sunt racordate vârstei voastre, experienței voastre, analogiilor pe care voi le faceți. Spectacolul Littleimpro este rezultatul colaborării dintre noi și voi, de aceea nu e deloc ciudat ca într-una dintre reprezentații să apară ca sugestie ,,bunicuța hoțomană”, iar în alta ,,prima întâlnire”.

Fie că ești învățător, diriginte sau reprezentantul grupului de părinți, te așteptăm la următoarele noastre spectacole pentru a vedea dacă Littleimpro este potrivit copilului tău/clasei din care face parte.

https://eventbook.ro/other/bilete-littleimpro-teatru-de-improvizatie-pentru-copii
Voi ne chemați, noi venim/ Și pe scena Littleimpro ne-ntâlnim!

Littleimpro-teatru de improvizație pentru copii…și mici, și mari!