• Call : +40 744 539 864, +40 723 337 827
08iun.
2019
0
1 iunie cu Littleimpro

1 Iunie prin țară

Ziua copilului

Ne-am petrecut 1 iunie prin țară, mai exact, prin Moldova.

Vineri după amiază, 31 mai, pe la 2, în timp ce Papa venea, noi plecam. Patru dintre noi ne-am strâns în Vatra Luminoasă, urmînd să-l pescuim pe Marinică din Afumați. Ne vedem de fiecare dată în același loc, pe care, tot de fiecare dată, îl ratăm.

Umblă vorba că unuia dintre membrii Littleimpro îi lipsește cu desăvârșire orice simț al orientării. Cică ar avea părul creț și roșcat și s-ar pierde și cu gps-ul pornit.

Prima oprire

Pe seară am ajuns în Vaslui. Mergem deja pentru a 3-a oară acolo. E departe, da, dar ne place foarte mult. Copiii sunt foarte curioși, activi și ne bucură fiecare întâlnire cu ei.

A doua zi de dimineață, chiar de 1 iunie, ne-am trezit într-o atmosferă ce aducea cu ea miros de ploaie; nu a durat mult și cerul aproape negru s-a transformat într-o perdea de apă. Era ora 8.30, iar la 10 ne așteptau copiii în Parcul Copou pentru spectacolul de improvizație.

Am băut cafeaua și am plecat descumpăniți spre locul faptei. Ploaia își vedea de treaba ei. Ploua. Rău. Cu bulbuci. Am ajuns în parc și, dupa 10 minute, a ieșit soarele. Am improvizat împreună cu adulții și copiii, am râs împreună cu doamna care atunci când era mică voia să se facă vânzătoare de înghețată; am fost pe nava Enterpreise, în cartierul Racoviță și-n toate locurile pe care și le-au dorit cei din Vaslui.

A doua oprire

 

Littleimpro a fost pentru prima dată în Huși. O super experiență!

Doamne, ce copii, câtă dorință de joc și joacă, câtă căldură, cât entuziasm! La sfârșitul spectacolului ne-am trezit cu un cârd de copii care ne luau în brațe și ne întrebau dacă ne vedem și a doua zi. Nu aveam cum să rămânem, dar ne vom întoarce cu siguranță.

 

 

 

A 3-a oprire

După ce ne-am fotografiat, îmbrățișat și pupat cu cei din Huși, am luat-o ușor spre Bârlad, unde urma să avem ultimul spectacol din acea zi.

Am încheiat ziua de 1 iunie într-un loc foarte frumos și cu un public pe măsură. De pe pereți ne priveau Al. Philippide și Vlahuță, iar din sală mulți ochi de copii curioși și adulți cu chef de joacă. http://www.colegiulcodreanu.ro/

 

Vaslui, Huși, Bârlad, a fost foarte frumos pe la voi. Mai venim! Cu siguranță!

P.S. Mâncarea din Moldova e cevaaaa!!!!

Dacă aveți nevoie de noi, ne puteți suna: 0723337827 /0744539864 sau puteți completa formularele de pe site.
Putem reprezenta cadoul vostru pentru cineva drag! Suntem flexibili, creativi și potriviți în aproape orice loc în care sunt copii și adulți.

Littleimpro-teatru de improvizație pentru copii…și mici, și mari

https://www.facebook.com/littleimpro/

https://www.youtube.com/watch?v=FMTBp78CKGQ