28mai
2019
0

Câmpina, o bucurie

Absolut din întâmplare

S-a întâmplat într-o sâmbătă, înainte de spectacolul de la Clubul Țăranului. Avem obiceiul să ne vedem cam cu 2 ore înainte: aranjăm sala, ne antrenăm, bem cafea și să stam împreună înainte de show. Marian, pianistul nostru, făcea reglajele de sunet și ne antrenam pentru proba ,,Imnul meseriei, Haidihaidihaidiho”.

Prima întâlnire

La un moment dat, intră în sală o tipă și rămâne să participe la repetiții. Îi cerem câteva sugestii de la care să pornim proba și, după ce vede cum decurge un antrenament de impro, decide să rămână la spectacol. La sfârșit, cu un zâmbet mare pe buze, emoționată și încântată, vine să ne îmbrațișeze și să ne ceară contactele.
La nici o lună de la întâlnirea noastră am ajuns în Câmpina, în curtea ei, într-o locație superbă, plină de verdeață, unde a reușit să strângă peste 160 de oameni, copii și adulți. ,,Scena” a fost terasa de piatră din fața casei. Ne-a așteptat cu prăjituri de casă, tort de ciocolată cu vișine, cafea și limonadă.

Littleimpro are un nou prieten

Clara Leica, https://www.facebook.com/clara.leica, căci despre ea este vorba, este unul dintre acei oameni care mută munții din loc atunci când își dorește ceva. Pur și simplu, ne-a plăcut foarte mult și și-a dorit să jucăm Littleimpro-teatru de improvizație pentru copii pentru oamenii din orașul în care locuiește. Și a făcut tot posibilul să se întâmple asta, organizînd totul foarte bine, fără alt interes în afară de acela de a bucura copiii și adulții din Câmpina. https://www.facebook.com/events/1041937019327740/
Și a fost cu bucurie și cu emoții, atât pentru noi, cât și pentru ea.
,,Tot ce-mi doresc e să le placă oamenilor foarte mult ca să vă pot chema din nou.”

Câmpina, o bucurie

Am petrecut împreună dimineața de sâmbătă, cu emoții mari, cu o prognoză meteo ce anunța 70% șanse de ploaie. Am improvizat împreună, am râs împreună, am făcut împreună Littleimpro-teatru de improvizație pentru copii…și mici, și mari.

Și a fost frumos!

Mulțumim! <3

https://campinatv.ro/News/Article/cb61574b-d56b-4ab1-b69b-51a063997650_littleimpro-primul-teatru-de-improvizatie-pentru-copii-a-sustinut-un-spectacol-minunat-la-campina?fbclid=IwAR21XtVChQaM6bRTdcn-Y2910s_nBCl5FArhqAjfCVDh1AzGszbayNmfDfg