15mai
2019
0
Littleimpro își caută casă

Littleimpro își caută ,,casă” nouă.

Prima ,,casă” a lui Littleimpro

,,Probabil ultimul spectacol de la Clubul Țăranului” era scris pe afișul nostru înaintea spectacolului din 20 aprilie. Între timp, acel ,,probabil” a dispărut, iar Littleimpro își caută ,,casă nouă”.

Povestea noastră cu teatru de improvizație pentru copii a început în urmă cu 4 ani. Am jucat primul spectacol la Clubul Țăranului, în ianuarie 2015. A fost cumva dragoste la prima vedere. Sala caldă, cu mult lemn, scaunele pictate, scena foarte bine dotată tehnic, dar, cel mai mult și mai mult au contat oamenii de acolo: doamnele de la bucătărie care se opreau din curățat cartofii ca să vină să se uite la spectacol, băieții din bar care ne ajutau să aranjăm sala, Nea Vali de la sunet și lumini, Ernesto care ne ajuta cu programările și, nu în ultimul rând, Adi Darabana care ne-a primit cu multă căldură în ,,casa” lui, Clubul Taranului. Era locul unde ne întâlneam sâmbăta cu voi, ca să improvizăm împreună. Din păcate, Clubul Țăranului nu mai există. Cel puțin nu în forma pe care o știați până acum, acel hub cultural cu expoziții, concerte, spectacole și conferințe, găzduit și coordonat de Adi Darabană și colaboratorii lui. Atât ei, cât și noi avem nevoie de altă ,,casă”.

Povestea Littleimpro continuă

Activitatea noastră nu se-ntrerupe; avem în continuare spectacole în cadrul programului ,,Săptămâna Școlii Altfel”, Serbarea Abecedarului, banchete de sfârșit de an, evenimente private, ba chiar plecăm într-un mini turneu la sfârșitul acestei luni. Pentru toamnă, însă, avem nevoie de un spațiu nou, potrivit copiilor și părinților, unde să putem juca săptămânal sau bilunar spectacolul nostru interactiv de teatru de improvizație, Littleimpro.

Cum ne puteți ajuta

Dacă aveți idei, dacă știți pe cineva care știe pe cineva care ne poate găzdui, cu care să putem colabora, să știți că orice sugestie e binevenită. Ne găsiți pe pagina noastră, https://www.facebook.com/littleimpro/ , sau ne puteți suna la 0723337827 sau 0744539864
Până în toamnă ne vedem la evenimente private și în țară.

Littleimpro-teatru de improvizație pentru copii…și mici, și mari!

Photocredit: Christian Vladimir Kostyak, https://kostyak.carbonmade.com/

https://www.youtube.com/watch?v=FMTBp78CKGQ