31dec.
2019
0

2019, te-am pupat! Mulțumim!

2019, te-am pupat! Mulțumim! Pentru provocări, pentru pierderi, pentru daruri, pentru tot! 2019, ai fost ca șaorma cu de toate!

Am început anul cu aniversarea de 4 ani de Littleimpro (https://littleimpro.ro/carmen-4-ani-de-littleimpro/). Pe 19 ianuarie am jucat în fața unei săli pline de copii și adulți entuziaști, cu chef de joacă și de improvizație. Primăvara a venit cu vești nu prea bune, pentru că, imediat după Paște, locul în care jucam cu atât drag, Clubul Țăranului, a dispărut! Între timp, Adi Darabană, căruia îi mulțumim mult pentru găzduire și căldura cu care ne-a primit, și-a găsit o altă casă; la fel și noi (https://arcub.ro/

A urmat Săptămâna Școlii Altfel pe care am petrecut-o prin țară: Tecuci, Bârlad, Huși, Buzău, Vaslui, Câmpina etc. Am întâlnit copii minunați care au improvizat împreună cu noi și care ne așteaptă și anul viitor.

2019, mulțumim pentru tot ce ne-ai dăruit!

Primul nostru drag, ,,Educație prin improvizație” (https://www.facebook.com/Educa%C8%9Bie-prin-improviza%C8%9Bie-124232772307634/?modal=admin_todo_tour),  proiect educațional pe care l-am realizat împreună cu prietenii noștri de la Organizația Umanitară Concordia (https://www.concordia.org.ro/acasa/), ne-a bucurat toamna. Proiectul a fost co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (https://www.afcn.ro/) .

https://littleimpro.ro/educatie-prin-improvizatie-cu-littleimpro/

2019, mulțumim pentru un decembrie intens!

În luna decembrie, împreună cu cei de la Kinder (https://www.kinder.com/ro/ro/), am jucat 24 de spectacole la Cărturești Verona (https://carturesti.ro/artist/verona)

Am ajuns și la zilele multor copii și nu numai. Pentru că proiectul nostru se adresează copiilor de toate vârstele, am fost invitați și la zilele unor copii de 40 de ani.

2019, te-am pupat! Mulțumim pentru tot!

2020, aici suntem! Te așteptăm pe la noi!